Našla se novoročenka pro rok 2023

14. 12. 2022 | Mgr. Dalibor Blažek

uufbs3pqti_____novoroč

Letošní ročník každoroční školní soutěže o novoročenku školy už zná své vítěze. Celkem se sešlo 79 návrhů, a proto opět nebylo rozhodování hodnotící poroty jednoduché. Vítězství si zaslouženě odnáší „karbanický“ návrh Elišky Žákové (O4), který vyniká upřímnou srozumitelností a povedenou akvarelovou kresbou ruky s kartami. Na druhém místě se umístila pro mnohé jistě překvapivě novoročenka Kristýny Soukupové a Daniely Hoďákové (obě O5). Hodnotitele ale velmi zaujal její nápaditě drzý a originální vtip. Třetí místo obsadila svým půvabně milým akvarelem Alžběta Benešová (O2). Porota se ještě rozhodla udělit tři čestná uznání, kterými oceňuje úsilí a invenci dalších tvůrců. Letos to jsou: Johana Gellrichová (C1A), Jan Grundmann (O3), Anna Valentina Sorrosa Arrata (O4).



Vítězné „péefko“ bylo upraveno a škola ho používá jako oficiální novoroční přání svým profesním partnerům. Podobně byl upraven i návrh z druhého místa, který bude škola používat k méně formální komunikaci.

Předání diplomů a cen vítězům proběhne v úterý 20. prosince na „Sami sobě“. Vybrané návrhy budou vystaveny na nástěnce u schodů do učebny č. 219 (ateliéru). Pořadatelé děkují všem účastníkům soutěže za jejich snahu a dobře odvedenou práci.

Novoročenka školy 2023